AI ↬ Artificiell Intelligens ↬

Hos Norrhavet är vi inte bara experter, vi är enablers av AI. Vi tar er från onboarding till fullskalig AI-implementering med en unik kombination av banbrytande teknologi och gedigen branschkunskap.

Maximera din ROI genom att investera i stark branding

Utforska de oändliga möjligheterna med AI, där teknologi möter praktisk tillämpning för att förändra hur vi lever och arbetar.

Artificiell intelligens (AI) är inte längre en futuristisk dröm eller en lyx för teknologigiganter. Det är en realitet som alla verksamheter, oavsett storlek eller bransch, måste förstå och kunna implementera för att förbli konkurrenskraftiga. På Norrhavet vet vi att framgång i dagens digitala landskap kräver mer än bara en grundläggande förståelse för AI; det kräver en kundorienterad, strategisk och holistisk tillnärmning. Här är hur vi gör det möjligt.

 

Det här hjälper vi er med

Onboarding AI

Onboarding AI är det initiala steget för att introducera er organisation till AI-teknologin. Detta paket inkluderar workshops, konceptutveckling, förståelseunderlag och laboratoriemiljöer där ni får möjlighet att testa och experimentera med AI. Vi anpassar innehållet för att matcha era specifika behov och mål.

Passar er som:

  • Inte har kommit igång med AI och behöver en initial skjuts för att komma igång.
  • Behöver förbättra AI-förståelsen på lednings-, styrelse- eller managementnivå.
  • Vill förstå hur AI kan implementeras i verksamheten och vilka underlag som krävs för en framgångsrik implementering.

AI-Strategier

Vi hjälper er att utforma och implementera de strategier som är nödvändiga för att lyckas med era AI-satsningar. Denna del är kritisk för att säkerställa att ni investerar tid och resurser på det som faktiskt kommer att ge avkastning i en värld där teknologin utvecklas snabbt.

Passar er som:

  • Redan har en grundläggande förståelse för AI och dess potential.
  • Förstår vikten av en genomtänkt och hållbar AI-strategi.
  • Är redo att ta nästa steg i er AI-resa, men behöver expertvägledning för att göra det på ett effektivt sätt.

AI-utveckling

AI-utveckling är steget där vi hjälper er att konkretisera era AI-strategier genom att utveckla och implementera skräddarsydda AI-lösningar. Detta kan inkludera utveckling av nya verktyg, integrering med befintliga system eller skapandet av helt nya AI-drivna produkter och tjänster.

Passar dig som:

  • Har förståelse för att AI behöver implementeras i befintliga lösningar eller att nya tjänster behöver utvecklas.
  • Är i behov av teknisk expertis för att ta era AI-projekt från koncept till verklighet.
  • Vill se konkreta resultat och ROI från era AI-investeringar.

FAQ kring AI

Våra styrkor i AI ger er rätt förutsättningar att ställa er i framkant

Onboarding AI hos oss är det första steget i er AI-resa. Vi anpassar ett paket efter era behov som inkluderar workshops, konceptutveckling, förståelseunderlag och laboratoriemiljöer. Vårt mål är att ge er de verktyg och den kunskap ni behöver för att framgångsrikt implementera AI i er verksamhet.

Våra experter inom AI, föreläser, håller workshops och ger er rätt kunskap så ni kan accelerera snabbare. 

Onboarding AI passar för företag och organisationer som är i början av sin AI-resa, som behöver öka AI-förståelsen inom ledningen eller som vill lära sig hur man implementerar AI i praktiken.

AI-strategier hos Norrhavet handlar om att skapa en långsiktig plan för er AI-implementering. Vi hjälper er att identifiera vilka strategiska steg som är nödvändiga för att AI ska bli en framgångsrik del av er verksamhet.

Ja, en genomtänkt AI-strategi är kritisk för att säkerställa att ni investerar tid och resurser på rätt sätt. Det ökar era chanser att lyckas med era AI-projekt och se en positiv avkastning på investeringen.

Samtidigt väljer ni på vilken nivå den ska utföras på, men ni behöver ett styrdokument för hur ni ska arbeta med AI. 

AI-utveckling är processen där vi hjälper er att ta era AI-strategier från papperet till praktiken. Detta inkluderar utveckling av skräddarsydda AI-lösningar och implementering i er verksamhet.

Det kan handla om att ni behöver hjälp att implementera AI i era befintliga lösningar/plattformar eller att utveckla helt nya. 

För att starta med AI-utveckling bör ni ha grundläggande AI-tänk, det får ni genom vår Onboarding och dels behöver ni någon form av styrning, och det får ni genom vår strategileverans. Därefter handlar det mer om vad ni har för mål och hur dessa mål ska kunna nås genom AI. Det kan alltså vara bra att ha en grundläggande tanke om vad det är ni vill uppnå och varför, innan vi går vidare.

Men de delarna kan vi också utforska tillsammans under en workshop. 

Nej, det är inte nödvändigt att alla har djupgående kunskaper om AI. Men en grundläggande förståelse över hela (eller valda delar i) organisationen kan vara fördelaktig för att fullt ut kunna dra nytta av teknologin. 

Samtliga områden kan gynnas oerhört av teknikerna som finns tillgängliga men alla behöver inte arbeta med dem för att dem ska ha stor inverkan på resultat och effekt. 

Vår unika kombination av expertis inom både strategi, design, utveckling och teknik gör att vi kan erbjuda en helhetslösning för er AI-resa.

Vi är med er från start till mål och ser till att ni får ut maximalt av er investering. Men vi agerar också långsiktigt vilket gör oss till en perfekt partner inom alla dessa delar.

För att påbörja er AI-resa med oss, ta kontakt så sätter vi upp ett inledande möte. Där kan vi diskutera era behov och hur vi bäst kan stödja er i er AI-satsning.

Skriv ett mail till oss.
Skicka en offertförfrågan.

Ska vi slå följe?

Dags att göra något åt saken!

Är tanken marinerad eller behöver du mer kött på benen innan du kan ta beslut? Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

AI

Vill du veta mer om möjligheterna med AI?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar en expert dig.