Case / Cirkulera Mera

Cirkulera Mera — Guidar allmänheten kring cirkulering och förlängd livslängd för elektronik

Bakgrund

Norrhavet har tagit fram nya Cirkuleramera.nu — på uppdrag av ElektronikBranschen.

Helhetslösningen med ny identitet, nytt visuell uttryck och ny webbplats med helt unik kommunikation, har inte bara omdefinierat varumärket Cirkulera Mera utan även etablerat webbplatsen som en central resurs för konsumenter som vill engagera sig i hållbar elektronikförbrukning. Cirkulera Mera positionerar för att fortsätta växa och göra ett betydande intryck i kampen för en mer hållbar värld.

Med Norrhavets hjälp har Cirkulera Mera utvecklats från en föråldrad webbplats till en främsta källa för hållbar konsumtion och cirkulering av elektronik. Norrhavet har inte bara rebranded vårt varumärke utan också skapat en webbplats som är informativ, lättanvänd och visuellt tilltalande med unika handritade illustrationer. 

Deras djupgående förståelse för vårt uppdrag att förlänga livslängden på elektronikprodukter lyser igenom i varje del av webbplatsen, från de pedagogiska texterna till den intuitiva designen. Resultatet är en plattform som inte bara tilltalar våra kunder utan också aktivt bidrar till en mer hållbar värld. Med Norrhavet fortsätter vi att expandera och förbättra Cirkulera Mera, och ser fram emot att fortsätta detta fruktbara samarbete. Och vi har fått många kommentarer och komplimanger för sajten från alla håll.

Pernilla Enebrink, VD ElektronikBranschen

Ny identitet

Norrhavet har skapat en ny grafisk profil och visuell identitet för Cirkulera Mera, som bygger på och förfinar den befintliga strukturen. Denna uppdaterade identitet behåller banden till det ursprungliga varumärket samtidigt som den introducerar en mer distinkt och principbaserad design. Den nya logotypen, designad för både digital och fysisk användning, förstärker EnergiBranschens position på marknaden genom att skapa en tydlig och igenkännbar visuell hierarki.

Formspråk

Norrhavet har utvecklat ett nytt formspråk för Cirkulera Mera, där fräscha kulörer och en lekfull estetik står i centrum. Genom att införliva situationsanpassade, handritade illustrationer lyckas de inte bara stärka kopplingen mellan bild och kommunikation, utan också engagera och tilltala en bred publik. Dessa illustrationer fungerar som visuella metaforer som förstärker budskapet och förbättrar användarupplevelsen.

Webbplats

Den nya webbplatsen, är skräddarsydd för att möta behoven hos både konsumenter och allmänheten. Webbplatsen fokuserar på omfattande kommunikation, inklusive guider, how-to-artiklar, och en frågor-och-svar-sektion, allt sammanflätat för att informera besökarna om återbruk och återvinning. Dessutom är webbplatsen anrikad med handritade illustrationer och integrerar den nya visuella identiteten, vilket gör informationen inte bara lättillgänglig utan också visuellt tilltalande. 

Leverans

Vad vi levererat

Vi har levererat en fullskalig redesign av Cirkulera Mera. Från identitet, formspråk, kommunikation till webbproduktion. 

Upptäck Cirkulera Mera

Gillar du vad du sett hittills? Hör av dig till oss för att starta ett eget projekt med oss, du når oss via hey@norrhavet.com. Ta även en kik på den officiella webbplatsen för cirkulera mera.

Hör av dig till oss

Känner du dig inspirerad? Hör av dig till oss så sätter vi upp ett förutsättningslöst möte och pratar om era utmaningar och hur vi tillsammans kan möta era visioner och mål.

AI