Vanliga frågor från prospekts

FAQ

Titta igenom våra vanligaste frågor, från våra priser till våra hur vi tänker och vad vi inte gör

Norrhavet har arbetat med 200+ kunder i norden. Ungefär 80% av våra kunder är snabbväxande kunder mer ett growth mindset, inkluderande SaaS, tjänstebolag och privatägda bolag. Vi har arbetat i Postalt, MedTech, Fintech, AI Tech, Blockchain, Foodtech där större delen är multinationella i någon form. 20% av våra kunder är direkta eller subrupper till myndighet, offentlig verksamhet eller verksamhet underställd en stad.

Våra kunder är drivna av tillväxt genom att göra nytta för sin målgrupp. Normalt arbetar vi mot exeucutiva ledare som vill bygga sin vision och för att det ska bli lyckosamt så behöver du ha ett öppet sinne, mod att testa nytt. Du behöver också vara aktiv beslutsfattare, acceptera vår debiteringe och låta oss definiera problem och hitta rätt lösning samt implementera denna.

Genom att ge kunden en positiv upplevelse kan man öka sannolikheten för att kunden väljer att köpa igen och att rekommendera företaget till andra. Det kan också bidra till att skapa ett gott rykte och ett starkt varumärke för företaget.

För att bygga upp en bra kundupplevelse är det viktigt att fokusera på att ge kunden den service och den hjälp som de behöver, och att göra det på ett trevligt och tillmötesgående sätt. Det kan också vara viktigt att erbjuda bekvämligheter och fördelar för kunden, till exempel genom att erbjuda olika betalningsmetoder eller möjlighet att boka tjänster online.

Genom att bygga upp en bra kundupplevelse kan man skapa en starkare relation med kunden och öka försäljningen för företaget.

I genomsnitt, mellan 3-6 personer kommer arbeta med projektet från vår sida. Projektledare, designers, skribenter, med flera. Fler talanger sätts in beroende på projektets natur och skala.

En omfattande re-branding från ax till limpa tar cirka 6-8 månader beroende på hur involverad du vill vara i projektet. Med vår Norrhavet-metod väljer du det själv.

Ett nytt varumärke för en startup tar mellan 1-3 månader. En fullskalig webbplats tar 2-3 månader.

En omfattande re-brand inkluderat allt börjar på SEK 125 000 och slutpris beror på omfattningen och tidsåtgången. Vår minimumdebitering för varumärkeproduktion är SEK 65 000. En omfattande webbplatsproduktion börjar på SEK 70 000. För affärsutveckling debiteras löpande timkostnad.

Det gör vi. Vi arbetar med bolag från seed och idéläge till venture-investerade startups som är redo att investera i ett varumärke som tar dem till toppen.

Ja självklart. Strategi är grunden till all vår utveckling så vi använder oss av samma teknik som i alla andra projekt, i detta fallet väljer man då bort de delar som kommer efter strategiarbetet. Vi är glada att leda strategiarbetet tillsammans med er.

Både ja och nej. Normalt arbetar vi inte med enbart det kreativa efter strategin är satt eftersom vi inte har förmågan att påverka. Men vi erbjuder ett stöd genom vår etablerade Norrhavet-metod, vilket gör det möjligt för er att nyttja våra kreatörer. Stödet passar flera av våra kunder som redan har en marknadsavdelning som vill täppa till toppar i produktionen med en extern resurs.

Enkelt. Vi är inte den centrala punkten i projekten och behöver inte stå i rampljuset. Det är våra kunders funktion. Om de väljer att skicka en high-five eller en shoutout så är det givetvis fine, men vi behöver inte den uppmärksamheten. 

Vi är inte här för att vinna priser, få mest uppmärksamhet eller bevisa oss eller på något sätt hävda oss mot andra byråer. Det intresserar oss inte, vår tid ska gå till att bygga bolag och driva kundernas affärer.