Vill du kontakta Norrhavet digitalbyrå? Då har du kommit rätt!

Är du en Mover, Shaker, Breaker, Maker, Dreamer eller Achiever. Någon med en vision att förändra och utveckla?

Vill du veta mer om våra samarbeten, föreläsningar, workshops, podcasts? Invite-Only eller ansökningar? Kanske, vill du bara säga hej?

Vi vill prata med dig, så tveka inte att kontakta Norrhavet Digitalbyrå.

Kontakta Norrhavet digitalbyrå · För samarbeten, föreläsningar, workshops, podcasts. Eller Invite-Only, Ansökningar. Kontakta oss idag.

Invite-Only

På Norrhavet arbetar vi med Invite-Only. Det betyder att du behöver ha en invite-kod från en redan existerande Norrhavet Partner. Med din kod får du förtur, så fyll i vårt formulär redan idag.

Ansökning

Att få en invite till oss är som att hitta en fyrklöver, men alla har inte turen att ha en. Därför har vi också ett klassiskt kösystem. Ansök idag, vår partnerkommitté går igenom nya ansökningar löpande.

Övriga frågor

Samarbeten, föreläsningar, workshops, podcasts eller bara en vänligt hej? Kontakta Norrhavet digitalbyrå här. hey@norrhavet.com

Frågor och svar

Vad gör Norrhavet?

Norrhavet är en ny typ av byrå. Vi är dels den klassiska digitalbyrån – sociala medier, webbplatser och digitala kommunikationer, men utöver det arbetar vi också med Design Thinking, design sprintar och innovation. Men vi vet att det inte riktigt räcker hela vägen. Så vi har valt att plocka in Neural Science i mixen. Vi kan nu som enda digitalbyrå i Norden erbjuda en portfölj som ingen annan erbjuder. Det tycker vi är fräckt och helt rätt.

Vad kan Norrhavet göra för mitt företag?

Våra partners har alla olika utmaningar. Varje case är unikt och det gör också vår utmaning roligare eftersom vi kan axla på alla våra gemensamma kunskaper. Den utvecklingen gör vi tillsammans med partnern.

Ni känns lite hemliga och mystiska?

Bra. Vi är inte här för att synas. Det här är din/våra partners show, inte vår.

Varför Invite-only?

Vi har förmånen att få in många förfrågningar till Norrhavet. För att prioritera de kunder som lever upp till vårat manifest har vi tagit fram ett kösystem i två led. Du kan antingen bjuda in och gå i god för någon du känner som önskar bli partner med oss eller så kan du göra en klassisk ansökning. Vår partnerkommitté går på daglig basis igenom nya ansökningar.