Vill du kontakta Norrhavet digitalbyrå? Då har du kommit rätt!

Är du en Mover, Shaker, Breaker, Maker, Dreamer eller Achiever. Någon med en vision att förändra och utveckla?

Vill du veta mer om våra samarbeten, föreläsningar, workshops, podcasts? Kanske, vill du bara säga hej och tacka oss för ett sjukt bra jobb!

Vi vill prata med dig, så tveka inte att kontakta Norrhavet Digitalbyrå.

Kontakta Norrhavet digitalbyrå · För samarbeten, föreläsningar, workshops, podcasts. Eller Invite-Only, Ansökningar. Kontakta oss idag.

Starta projekt?

Vilken kanal passar dig?

  Du når oss via hey@norrhavet.com

  Ring oss på: 08-48 00 47 06

  Frågor och svar

  Vad gör Norrhavet?

  Norrhavet är en ny typ av byrå. Vi är dels den klassiska digitalbyrån – sociala medier, webbplatser och digitala kommunikationer, men utöver det arbetar vi också med Design Thinking, design sprintar och innovation. Men vi vet att det inte riktigt räcker hela vägen. Så vi har valt att plocka in Neural Science i mixen. Vi kan nu som enda digitalbyrå i Norden erbjuda en portfölj som ingen annan erbjuder. Det tycker vi är fräckt och helt rätt.

  Vad kan Norrhavet göra för mitt företag?

  Våra partners har alla olika utmaningar. Varje case är unikt och det gör också vår utmaning roligare eftersom vi kan axla på alla våra gemensamma kunskaper. Den utvecklingen gör vi tillsammans med partnern.

  Ni känns lite hemliga och mystiska?

  Bra. Vi är inte här för att synas. Det här är din/våra partners show, inte vår.

  Dela med dig av ditt bästa semelrecept

  Kan du tänka utanför boxen? Den här frågan är för få dig att börja tänka som oss — vänd upp och ned på allt och börja med why. Vikten av olika perspektiv och utgå från det som verkligen har betydelse för er verksamhet och som attraherar er kund.