Starta projekt med Norrhavet

Det kan vara ditt bästa beslut någonsin att starta projekt med oss på Norrhavet.

"Norrhavet är inte för alla. Vi är premium, lite konstiga och lirar i den högsta divisionen på alla plan och därför kan vi inte arbeta med kreti och pleti utan gör tydligt att vi riktar oss till modiga ledare som har samma visionära mindset som oss själva.
Mattias Björk, CEO på Norrhavet

På vår blogg hittar du vettiga artiklar om saker värda att prata om och känner du för lite lästid så spring in på länken här. 

Som du säkert förstått så tänker vi lite annorlunda. Vi har en shop där man kan handla grejer och där presenterar vi även limited edition collabs också som du inte få missa. 

Testa oss först och se vad vi går för genom att anlita oss för en kreativ workshop. Vi är kända för att inte skrapa på ytan. 

Läsvärt

För den okunnige kan det bli svårt att veta hur man ska tänka när det kommer till val av namn till varumärke, produkt eller företag.

På norrhavet tänker vi lite tvärt om. Vi försöker se människan först och kunskapen i andra hand. För vi vet av egen erfarenhet,  att kunskap, kan rekvireras över tid om vi bara hittar rätt passion och den affärsmässiga visionen om vart bolaget ska ta vägen. Därför är det avgörande att lämna en öppning för dessa misfits, punkare och andra människor i utanförskap, som egentligen sitter på ovärderlig kunskap som idag inte används. 

När vi på Norrhavet tittar på ett varumärke så behöver vi reta ut ett par frågetecken innan vi börjar skapandeprocessen. Däribland målgruppen i detalj men också om varumärket är nytt, gammalt, om det ska levla upp och vad bolaget bakom varumärket har för avsikt med varumärket i långa loppet.