Webb ↬

En bra webbplats förenar en stark och igenkännbar varumärkesidentitet med en gedigen och genomtänkt kundupplevelse för att maximera försäljningen.

Vi utvecklar platser som folk kommer tillbaka till

En välgjord webbplats är en av de viktigaste kanalerna för att nå ut till kunderna och det är viktigt att den är genomarbetad och gedigen. På Norrhavet fokuserar vi på att skapa webbplatser som inte bara ser bra ut, utan som också ger en bra kundupplevelse och som konverterar och kopplar samman varumärket med vad det ska förmedla.

Detta innebär att vi tänker på allt från formgivning och teknik till paketerad kommunikation för tjänsterna och helheten — En webbplats som är enkel att navigera och ger en bra upplevelse ökar sannolikheten att kunderna kommer tillbaka och rekommenderar verksamheten vidare. Vi strävar alltid efter att leverera en webbplats som ger våra kunder en starkare närvaro online och hjälper dem att nå sina mål.

Med Norrhavets metod väljer du själv hur involverad du vill vara i ett projekt med oss

(1) Insyn

Det här alternativet ger Norrhavet all kontroll från idé, planering, genomförande och leverans. Ni får endast insyn när beslut måste tas i de olika faserna. 

Passar dig som:

 • vågar släppa kontrollen
 • har tillit till vår kreativa förmåga
 • har tillit till vår förmåga att leverera
 • har modet att ta nästa steg utan kontroll

(2) Samarbete

Det här alternativet gör dig och Norrhavet till partners, vi samverkar genom projektet och arbetar agilt för att verkställa målen och leveranserna.

Passar dig som:

 • vill ha kontroll
 • har tillit men vill kunna bestämma riktning
 • har mod men värdesätter struktur och förutsägbarhet

(3) Stöd

Det här alternativet ger dig tillgång till Norrhavets experter, samarbetspartners och nätverk. Du får möjlighet att nyttja vår kunskap i ditt projekt.

Passar dig som:

 • vill ha ett bollplank
 • vill veta om riktningen är rätt
 • ha lite mer kött på benen
 • stöd från extern expert

Webbutveckling

Med oss vid din sida kan du vara säker på att du får en professionell, välgenomtänkt och framgångsrik webbplats

En webbplatsstrategi är grunden för att skapa en webbplats som gör skillnad. Vi hjälper dig att definiera målgruppen, sätta mål och utveckla en strategi för innehåll, SEO, användarupplevelse, teknik och design. Dessutom kan vi hjälpa dig att välja rätt SaaS-verktyg och paketera kommunikationen på ett smart sätt, så att du kan interagera med dina besökare på bästa sätt.

Tekniken på en webbplats är en viktig faktor att tänka på när man bygger sin online-närvaro. Det handlar om så mycket mer än bara att se bra ut — det handlar också om att säkerställa att webbplatsen är lättnavigerad, snabb, säker och användarvänlig, men även vilket CMS man ska använda. En bra webbplatsteknik är avgörande för att säkerställa att dina besökare har en positiv upplevelse när de interagerar med din webbplats, vilket i sin tur kan öka chansen att de kommer tillbaka och förhoppningsvis konvertera till kunder. Så om du vill ha en webbplats som verkligen gör skillnad för din verksamhet, är det viktigt att lägga tid och omtanke på tekniken.

När det gäller val av CMS så arbetar vi i de flesta av de stora systemen, men vi har en speciell förkärlek för WordPress.

Designen på en webbplats påverkar hur användarna uppfattar och interagerar med den. Det handlar inte bara om att se bra ut, utan även om att skapa en enkel, intuitiv och behaglig användarupplevelse. En välformulerad design som är anpassad till målgruppen och företagets mål kan göra stor skillnad för verksamhetens framgång.

En bra design påverkar inte bara estetiskt utseende, utan även paketering av kommunikation, lättnavigerade sidor och ett lättanvänt gränssnitt. Detta kan bidra till att förbättra besökarens upplevelse och skapa en starkare relation med företaget.

Innehållet på en webbplats är en av de viktigaste faktorerna för att locka och behålla besökare. Det handlar inte bara om att fylla sidorna med text, utan också om att tillhandahålla relevant och värdefull information för målgruppen.

Innehållet bör också vara enkel att förstå och lätt att navigera sig igenom. Förutom att skapa intresse och engagemang hos besökaren, kan rätt innehåll också bidra till att öka sökbarheten på sökmotorer och därmed förbättra företagets synlighet på nätet.

Vill du ha kvalitet?

Ska vi surra lite om din nya webb?

Är tanken marinerad eller behöver du mer kött på benen innan du kan ta beslut? Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

Norrhavet symbol negativ

Du hittar chattsymbolen längst ned i höger hörn på skärmen.

AI