Praktisk workshop Chat GPT

Få praktisk hjälp i Chat GPT med era utmaningar. Så gör du för att få rätt resultat.

Pris: 36 000 SEK ex moms.

Heldag för 1-50 personer

Detta får du

Varför välja oss?

Norrhavet är en välrenommerad byrå med experter inom en rad olika ämnen, däribland AI. Våra experter skapar djupgående och praktiska workshops där du verkligen får handlingskraft.

Praktisk Workshop i Chat GPT

Med den här workshopen så får du och ditt team teoretisk och praktisk kunskap i hur ni kan använda ChatGPT för att bli mer effektiva.

I den här workshopen går vi igenom vad som är möjligt att göra i ChatGPT, vilket resultat ni kan förvänta er och hur ni kommer fram till rätt resultat genom att tänka rätt, samt hur ni finjusterar och ändrar resultatet för olika kanaler och behov. Vi går igenom inspiration, teori, säkerhet, promptning och därpå praktiska övningar som fokuserar på era vardagliga hinder eller delar som tar mycket tid och som kan effektiviseras genom AI.

Denna workshop hålls med fördel fysiskt men kan optimeras för digitalt.

Summering av workshop

Innehåll i Workshop

A1. Introduktion

C1. Säkerhet

D1. Prompting

E1. Praktiskt arbete

Skicka förfrågan

Pris: 3 600 SEK/Person

Workshop kostar 3 600 SEK per person, minsta debitering 36 000 SEK exkl. moms. För fler än 10 deltagare tillkommer 3 600 SEK per extra person.

Detta får du

Varför välja oss?

Norrhavet är en välrenommerad byrå med experter inom en rad olika ämnen, däribland AI. Våra experter skapar djupgående och praktiska workshops där du verkligen får handlingskraft.

Fler workshops

Snabbare tillväxt med vårt AI Lab

I vårt AI Lab så får ni en unik möjlighet att testa AI av alla dess sorter och former, tillsammans med våra experter. Vi anpassar vår testmiljö till ert behov och djupdyker i hur ni kan implementera olika former av tekniker, metoder, verktyg för att snabbt iterera resultat som är mätbart hos er.

Den här workshopen passar er som ska påbörja en varumärkesresa. Det kan handla om nya eller re-brands eller för den delen hur man utvecklar det man redan har. Vi kollar på strategi, verbal och visuell tonalitet och vid dagens slut så har ni tillräckligt med kunskap för att ta nästa steg.

En kreativ workshop som utmanar ditt sätt att tänka. Tillsammans vågar vi ta ut svängarna, prata om det som är jobbigt och vi vänder på saker och ting för att vända ett locked mindset till ett growth mindset. En rolig och iterativ process som väcker känslor och som skapar många skratt.

Tips om workshopen

Tipsa en kollega eller chef om den här workshopen. Vi skickar ett mail till kollegan/chefen med lite matnyttig information om workshopen.