Digitalbyrå i Örebro som arbetar med modiga företag

Norrhavet är en lokal digitalbyrå i Örebro som arbetar brett inom digitalt. Vi är träffsäkra på kommunikation, varumärken, martech och social media. Tänk på oss som en digitalbyrå, innovation lab och techbolag.

Play Video

Identifierade problemområden

Exponering och räckvidd

Rent medialt har 9/10 företag svårt att hänga med och hålla liv i de sociala kanalerna företaget själva förvaltar över.

Målgrupp och beteende

Magkänslan är upptränade funktioner som bygger på erfarenhet och insikter. Har du inte de funktionerna kommer du missa målet och kunderna.

Innehåll och paketering

För att nå bästa möjliga räckvidd är det avgörande att både innehåll och paketering är av högsta kvalitet. Är det inte det så når du inte hela vägen.

Mindset och prioriteringar

Världen är i konstant förändring och varje individ behöver bära med sig det förhållningssättet för att lyckas leverera och prioritera rätt saker.

Utvecklingsfällan och varaktighet

”Fat and happy” är ett bra uttryck för det tillstånd som omfattar det här problemområdet. Genom att tro att du är i mål kommer du bli ståendes kvar när de andra springer förbi.

Frågor och svar

Vad gör Norrhavet?

Norrhavet är en ny typ av byrå. Vi är dels den klassiska digitalbyrån – sociala medier, webbplatser och digitala kommunikationer, men utöver det arbetar vi också med Design Thinking, design sprintar och innovation. Men vi vet att det inte riktigt räcker hela vägen. Så vi har valt att plocka in Neural Science i mixen. Vi kan nu som enda digitalbyrå i Norden erbjuda en portfölj som ingen annan erbjuder. Det tycker vi är fräckt och helt rätt.

Vad kan Norrhavet göra för mitt företag?

Våra partners har alla olika utmaningar. Varje case är unikt och det gör också vår utmaning roligare eftersom vi kan axla på alla våra gemensamma kunskaper. Den utvecklingen gör vi tillsammans med partnern.

Ni känns lite hemliga och mystiska?

Bra. Vi är inte här för att synas. Det här är din/våra partners show, inte vår.

Dela med dig av ditt bästa semelrecept

Kan du tänka utanför boxen? Den här frågan är för få dig att börja tänka som oss — vänd upp och ned på allt och börja med why. Vikten av olika perspektiv och utgå från det som verkligen har betydelse för er verksamhet och som attraherar er kund.