En ny typ av digitalbyrå

Vi är den enda digitalbyrån i Norden som erbjuder vår unika kombination av Neural Science, Innovation och Digitala Produktioner. Våra höga krav på innehåll och leverans gör att våra slutprodukter håller högsta kvalitet och är on-target.

Vi är Nordens enda digitalbyrå som erbjuder vår unika kombo av tjänster. Det gör att våra leveranser håller högsta kvalitet och är on-target.

Webb + Growth

Vi agerar på data och skapar snabbt effekt genom att arbeta med de hålbilder som finns i verksamheten. Den processen kallas Growth Hacking och är en kortsiktig men effektiv metod. High-temp-testing är också en metod vi arbetar med för att dra lärdomar och agera på dem. 

Det gör vi i kombination med webben där vi även kikar på högeffektiva digitala konverteringar. Det leder besökaren in i säljfunneln där våra partner effektivt kan inleda en dialog.

Branding + Identitet

En fungerande identitet är över tid föränderlig. Är den inte det tappar den effekt vilket påverkar varumärkets värde och funktion. Vi designar varumärken, identiteter och fullskalig branding.

Brandingen skapar helheten till hela varumärket. En perfekt komplettering som gör contentarbetet mycket enklare och mer effektivt eftersom allt redan finns på plats.

Design + Digitala upplevelser

Design är långt från enbart vackra saker. Vi designar digitala upplevelser såväl som fysiska. Reklam, copy, web, social, branding, prints, ads och prototyper. Men också UI, UX, CX, content, kommunikation och allt däremellan.

Vi designar det ett varumärke ska förmedla oavsett yta eller plattform. Design handlar om vad människor ska känna, tänka och göra och det är den processen vi gör.

Marketing Automation

Marketing Automation (MA) är vårt främsta verktyg för tillväxt. Händelsestyrd marknadsföring och sälj som genererar fler leads till företaget. Vi bygger automatiserade sälj- och marknadsprocesser i kombination med inbound och outbound.

 

Social Media

Social media utgör ett av våra största nav på Norrhavet och genomsyrar det mesta vi gör för våra partners. Vi producerar material och tar ett helhetsgrepp kring riktning, produktion, planering, strategi och genomförande.

För att öka räckvidd och maximera exponering använder vi smarta verktyg i kombination med dagsaktuella trender och insikter från målgruppen och dess beteende.

Ads + Kampanjer

Den marknadsföring vi skapar är alltid datadriven. Det betyder att vi låter datan styra hur marknadsföringen ska se ut, formas och placeras. Vi låter SaaS-verktyg arbeta för oss och skapar automationer så långt det är möjligt så våra kunder kan fokusera på andra delar av verksamheten.

Machine Learning och AI, smarta verktyg samt trendanalyser skapar de rätta effekterna på kort sikt. Men marknadsföring är också Awareness och sälj. När dessa delar kopplas ihop kan vi skapa avancerade skrapare som effektivt hittar nya kunder åt våra partners (ofta genom deras konkurrenters data).

Shopping Basket
Norrhavet