Vad vi gör i Innovation Lab

Neural Science, Test + Lab, Prototyp + sprint, Verktyg + Metodik, Insikt + Utmaning, Idé + Implementation, Engagemang + Workshops, Accelerera + Ledning

Innovation
Norrhavet Innovation Lab

Innovation + lab + neural science skapar framtidens bolag

I vårt InnovationLab jobbar vi med metoder hämtade både från designmetodik, beteendevetenskap och datadriven framtidsspaning. Vi skapar de förutsättningar som krävs för att definiera och nå rätt mål.

Norrhavet Innovation Lab är helt frikopplat vår kölista och låter dig ha en miljö där vårt kreativa får ta plats. Workshops, Sprintar, Analyser, Tester, Vetenskap och flera andra metoder där målet är att förstå och lära. För ju mer vi vet, desto mer träffsäkra är vi.

Play Video

Neural Science

Med vår metod för Neural Science eller beteendevetenskap kopplat mot kommersiell nytta tittar vi på vad som driver människor, hur de uppträder och hur de fattar beslut kopplat mot vår kunds tjänst, produkt eller affär.

För att genom att förstå människors underliggande beteenden kan vi påverka hela processen genom affär, produkt eller tjänst och skapa en helt designat flöde som attraherar i alla led.

Innovation Lab

Vi strävar efter att göra Innovation enklare, mer inkluderande och mer mänsklig. För oss handlar det om ett förhållningssätt som är spännande, roligt och som ger insikter om vad som är möjligt att göra oavsett vad det är ni arbetar med. 

I labbet jobbar vi med fria kreativa tyglar. Vi designar nya beteenden, studerar köpbeteenden och inhämtar insikter. Här jobbar vi med en mix av datadriven informationsinhämtning och lowfi-teknik.

Hör av dig till oss direkt

    Shopping Basket
    Norrhavet