Norrhavet är primärt en exklusiv Invite-Only byrå

Vi har förmånen att få in många förfrågningar till Norrhavet. Så för att prioritera de företag som lever upp till vårat manifest har vi tagit fram Invite-Only.

Invite-Only betyder bland annat att företag som har en existerande Norrhavet Partner som går i god för dem, hamnar före i vår kö till partnerskap.

De går före i kön, för våra Norrhavet Partners lever upp till vårat manifest. De delar de spelregler vi lever efter och den bild av världen, livet och mänskligheten som vi drivs av. De delar vår höga standard och de drivs av samma höga mål. 

Det är viktigt för oss. För vi ska bli Europas ledande byrå. Så vi väljer att bara arbeta med företag och varumärken som har visionen om att erövra världen.

Norrhavet Partner

När vi tar oss an en kund blir den en Norrhavet Partner.

Våra partners blir utmanade. Vi ställer krav. Men vi lägger också vår själ, våra hjärtan, all våran kunskap, bakgrund och tid på att de ska nå sina visioner. Det gör att vi kan designa rätt förutsättningar, som ger dom fritt spelrum att växa.

För att kunna ge varje ny Partner vårt fulla fokus föranleder vi alltid våra samarbeten med en grundlig behovsanalys.

Vi kartlägger snabbt och effektivt  behoven och skapar dedikerade och individuella anpassade projekt.

Här är några fler fördelar med att vara en Norrhavet Partner

Har du ingen Norrhavet Invite-Only kod?

Att få en invite till oss är som att hitta en fyrklöver, men kanske du inte har turen att ha en? Fyll då i vår ansökan så ställer du dig i kö. Vår partnerkommitté går igenom nya ansökningar löpande.

Shopping Basket
Norrhavet