Norrhavet Manifest ger en förståelse för vad vi vill och hur vi fungerar

På Norrhavet ser vi varje människa som en del av något större. Därför väljer vi att arbeta med människor som har en vision att förändra och utveckla — Movers, Shakers, Breakers, Makers, Dreamers and Achievers.
Vi lever efter enkla principer

Norrhavet manifest är vårt statement och de spelregler vi lever efter. Manifestot är den bild av världen, livet och mänskligheten som vi porträtterar och drivs av.

Vi arbetar inte med alla

På Norrhavet ser vi varje människa som en del av något större. Därför väljer vi att arbeta med människor som har en vision att förändra och utveckla — Movers, Shakers, Breakers, Makers, Dreamers and Achievers. 

Vi tror på allas lika värde. Vi tror att alla människor har något att tillföra och att alla har ett behov av att känns sig delaktiga, respekterade och sedda.

Men vi väljer att inte arbeta med alla. För vi lägger vår själ, våra hjärtan, all våran kunskap, bakgrund och tid på att du ska nå dina visioner.

Din utmaning och behov är vårt primära fokus

För oss handlar det inte om vilken plattform, verktyg eller metod som ska användas, utan om målet. Tillsammans hjälper vi er att se vad ert mål är, på riktigt. Inte bara det som är ihopsvamlat i en konstruktionsanalys och affärsplan. För, även detta ändras över tid.

Det betyder att när våra kunder kommer till oss med en utmaning eller ett behov är det behovet eller utmaningen som blir vårt primära fokus, för de skulle inte kommit till oss om de redan visste svaret. Vi tittar på målgrupp och riktning, och går all-in för att förverkliga.

Norrhavet utmanar, ställer krav och designar förutsättningarna som ger dig som kund fritt spelrum att växa. För det är lätt att stirra sig blinda sociala medier, growth hacking, innovationsprocesser och content. Men för oss är de biprodukter i en relation mellan oss, våra kunder och deras kunder, inget annat.

Vår process

Det är prestigefyllt att vara kund hos Norrhavet. Det betyder att vi inte arbetar ”kreti och pleti” utan bara med ledare och företag som vi anser modiga. Modiga utifrån dels att de tänker stort och dels att de vågar överlämna kontrollen till oss på Norrhavet.  

Vår process ser ut så här:

  • 1. Kommittén:

    När du startar ett projekt med oss så kommer ärendet granskas av en oberoende kommitté som har till uppgift att kvalitetskontrollera inkommande projekt och säkerställa att de kunder Norrhavet arbetar med uppfyller kriterierna. Vilka kriterier behöver man uppfylla för att bli accepterad? Det låter vi vara våran hemlighet men kommittén tittar på betalvilja, USP, readyness, företagets potential, produktkategori och ledarstruktur med flera.

  • 2. Accept eller avslag:

    När granskningen är klar så lämnas underlaget över till oss på Norrhavet — då har du access till oss och vi kör igång med projektet. Beslutet meddelas via mail och blir det avslag går det bra att ändra sitt underlag och skicka in igen. 

 

Ständig förändring eller avveckling

5/5

Förändring i grunden

Efter att läst vårt Norrhavet Manifest är vi övertygade om att du nu vet vad vi står för och hur vi jobbar. Norrhavet jobbar inte med vem som helst. Vi ogillar starkt den gamla kulturen av att ha möten inför mötet. Vi har inget behov att mäta oss med alla andra. Vi ser inte varför vi ska skrika ut att vi är bäst på det vi gör, det räcker med att våra Partners förstår det.

Så om du inte är redo att förändras i grunden och inte är villig att göra denna resa tillsammans är chanserna ganska små att vi kommer jobba ihop. Sorry.

Våra grundpelare

Norrhavet är byrån som skapar den nya tidens arbetssätt och därmed framgångar som håller över tid. Ett arbetssätt som vi tycker är väldigt skönt och som vi gärna lär ut och delar med oss av.

Hjärta och passion

Om våra hjärtan inte är med på resan så kommer slutprodukten inte att landa. Det handlar om både er och våran insats. Så är inte hjärtat med, så blir det inget. 

Tillsammans

No man is an Island, men tillsammans är vi ett stort hav. Vi har insett att det bara är tillsammans vi överlever, växer och förädlas. 

Kunskap

För att lära nya saker, måste vi släppa taget om de gamla tankemönster och dogmer vi alla bär och har burit med oss. Vi lever i en värld som roterar väldigt snabbt och vi måste hänga med i förändringarna. Då kan vi inte stå kvar på kajen och vänta på att bli upplockade. Vi är Norrhavet.

Kommunikation

Framgång bygger på förtroende, tillit och insikter. Detta skapar vi med bra kommunikation, från båda håll. Om du inte är duktig på kommunicera så lär vi dig vårt sätt.  

AI