Norrhavets metod ↬

Kunder älskar Norrhavets metod eftersom det ger dem valfrihet i hur de vill delta i projektet.

Maximera din ROI genom att investera i stark branding

Där andra metoder fallerar, skiner Norrhavets

Norrhavets metod erbjuder en unik flexibilitet, anpassad för ledare som vet vad de vill men önskar olika nivåer av delaktighet. Med tre anpassade alternativ, kan du välja hur djupt du dyker ner i projektets detaljer.

Varför nöja sig med en enkel mall när skräddarsytt väntar? Norrhavets metod är som skapad för dem som inte bara vill vara delaktiga, utan också säkra på att varje detalj når perfektion genom vår expertis.

Oavsett om du vill ha full kontroll, samarbete, eller bara expertis på avstånd, anpassar sig Norrhavets metod efter dina önskemål. Missa inte chansen att forma ditt projekt precis som du vill ha det, med den flexibilitet du behöver.

Flexibilitet utan att kompromissa med kvalitet. Det är Norrhavets metod. För dem som inte bara vill ha saker gjorda, utan gjorda rätt, snabbt. Håll fokus på din kärnverksamhet och låt oss sköta resten.

Norrhavets metod: För dem som inte kompromissar med sina drömmar. Om du vill ha en lösning som är anpassningsbar, tidseffektiv och av högsta kvalitet, då har du hittat rätt. Vi är här för att förvandla dina visioner till verklighet.

Med Norrhavets metod väljer du själv hur involverad du vill vara i ett projekt med oss

(1) Insyn

Norrhavet tar rodret. Vi hanterar allt från den första gnistan till den färdiga leveransen, medan du får en VIP-inbjudan när beslutsögonblicken knackar på dörren.

Passar dig som:

 • Vill ta en bakgrundsroll med vetskapen om att allt är i experters händer
 • Litar blint på kreativitet och precision
 • Är redo för stora kliv med full tillit

(2) Samarbete

Tillsammans skriver vi framtidens manus. Som partners samarbetar vi genom varje steg, där vår agila metodik garanterar att visionen blir verklighet.

Passar dig som:

 • Vill hålla händerna på ratten men behöver en kartläsare
 • Litar på resan men vill ge input på vägvalen
 • Har modet att driva framåt, men värderar en välplanerad rutt

(3) Stöd

Tänk dig Norrhavet som din hemliga superkraft. Vi står redo i kulissen, ger dig tillgång till vårt kunnande, och blir din guide när vägen känns osäker.

Passar dig som:

 • Söker en baksätesrådgivare för att bekräfta dina beslut
 • Vill ha en expertblick för att försäkra dig om att du är på rätt väg
 • Önskar ett robust stödsystem och en expert att luta sig mot

Fördjupa dig

Norrhavetmetoden

Med Norrhavets insynsalternativ kliver du in i en värld av precision, där varje detalj räknas.

(1) Insyn Välkommen bakom ridån av Norrhavets kreativa maskineri. Du får följa med från start till mål, från den första idén till det sista penseldraget, men på avstånd. Men oroa dig inte – vi sköter allt. Vi håller dig informerad vid varje steg, så att du aldrig går miste om något.

 

För dig som:

 • Vill se magin ske men helst utan att bli smutsig under naglarna.
 • Vet att stora idéer behöver rymd att växa.
 • Är redo att kliva in i morgondagen, med oss i spetsen.

 

Exempel:

Branding: Med Norrhavets precision duiker vi ner i ditt företags DNA, filtrerar den genom vår lins av expertis och marknadstrender, och skapar varumärket som kommer att definiera dig. Varje beslut valideras av en utvald testgrupp, för att säkerställa att vi träffar rätt ton.

Design: Varje klick, varje paus, varje leende – vi formar varje detalj för att förmedla din berättelse. Vi omvandlar dina mål och visioner till en visuell resa som inte bara ser bra ut, men känns rätt.

Webbprojekt: Den digitala världen är din lekplats, och vi är arkitekterna. Vi skapar plattformen som låter ditt varumärke glänsa, med varje teknisk och visuell detalj optimerad för din framgång.

AI-utveckling: I en värld där tekniken ständigt förändras, ger vi dig verktygen för att ligga steget före. Vi kombinerar din vision med vår AI-expertis för att skapa lösningar som inte bara fungerar, men som definierar er bransch. Från onboarding till optimering, vi är vid din sida, vägleder och informerar så att du kan fatta datadrivna beslut som driver er framåt.

Med Norrhavets samarbetsalternativ kliver du in i en värld där ditt ord har tyngd, men där du samtidigt kan luta dig tillbaka och lita på vår expertis.

(2) Samarbete – När du väljer detta alternativ, väljer du att inte bara vara en klient utan en partner. Ditt projekt blir en symfoni där varje not, varje takt, varje paus blir en gemensam dans. Du har ratten, men vi är ditt GPS-system, ständigt uppdaterade med den senaste informationen, klara att guida dig på bästa möjliga väg till framgång.

 

För dig som:

 • Vill ha en hand på ratten men litar på kartläsaren.
 • Ser värdet i en gemensam resa, med gemensamma höjdpunkter och utmaningar.
 • Vet att två huvuden tänker bättre än ett.

 

Exempel:

Branding: Tänk dig en duett mellan din vision och vår expertis. Vi skapar varumärket tillsammans, och använder feedback från en testgrupp som vår kompass. Varje förslag är ett steg närmare din perfekta varumärkesidentitet.

Design: Det här är där vår kreativitet möter din vision. Vi skapar design som talar ditt språk, och testar den mot en utvald grupp för att försäkra oss om att vi träffar rätt ton.

Webbprojekt: Från den första idén till den sista koden – vi skapar webben tillsammans. Varje steg, varje detalj, varje beslut är en gemensam prestation, stödd av insikter från verkliga användare.

AI-utveckling: AI är inte bara teknik, det är framtidens språk. Tillsammans dyker vi ner i din verksamhets behov, utforskar potentialen av AI och skapar en strategi som kommer att revolutionera ditt företag. Vi kombinerar din affärsförståelse med vår tekniska expertis för att skapa AI-lösningar som är skräddarsydda för dina behov. Genom kontinuerlig feedback och tester säkerställer vi att vår AI inte bara fungerar, men att den är bäst i klassen.

Med Norrhavets stödalternativ blir du inte lämnad ensam i djungeln.

(3) Stöd – När du väljer detta alternativ, väljer du att dra nytta av vår samlade expertis, våra verktyg och vårt nätverk, allt medan du behåller kontrollen. Det blir som att ha en expertguide med dig på resan, någon som ser till att du undviker fallgropar och gör de rätta stegen framåt.

 

För dig som:

 • Vill ha en kompass i handen men också en karta att följa.
 • Värdesätter rådgivning och insikter, men också självständighet.
 • Ser värdet av att ha en expert som bollplank.

 

Exempel:

Branding: Tänk dig en kompass i din brandingresa. Med oss som ditt stöd får du feedback, insikter och riktning. Vi håller dig på rätt väg, ser till att du träffar rätt ton och hjälper dig att testa ditt varumärke mot verkliga människor, för att säkerställa att du får den respons du vill ha.

Design: Med vårt stöd blir din designprocess som att ha en konstnärs mentor vid din sida. Vi ger råd, feedback och vägleder dig genom varje steg. Och med våra testgrupper kan du testa och justera din design till perfektion.

Webbprojekt: Tänk på oss som din webbexpert, redo att bolla idéer, ge teknisk rådgivning och försäkra att du tar de bästa besluten för ditt projekt. Med vårt stöd blir din webbplats inte bara funktionell, men också framtidssäkrad och anpassad efter dina användares behov.

AI-utveckling: I en värld där AI ständigt förändras och utvecklas, blir vi din AI-mentor. Vi erbjuder vägledning genom varje steg av processen, från att identifiera möjligheter med AI, till att implementera och testa lösningar. Med vårt stöd får du inte bara tillgång till de senaste teknikerna och verktygen, utan också till insikter om hur du bäst kan använda AI för att uppnå dina affärsmål.

Vad väntar du på?

Nu vet du hur mycket tid du själv behöver lägga i projektet. Dags att köra igång!

Är tanken marinerad eller behöver du mer kött på benen innan du kan ta beslut? Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

Norrhavet symbol negativ

Du hittar chattsymbolen längst ned i höger hörn på skärmen.

AI