Vad vi gör

Web + Growth

Vackra webbplatser, growth marketing, Growth Hacking, Konverteringar.

Sociala Medier

Paid Media, Social Ads, Reach, Impact, Engagement.

Design

Branding, varumärke, digitala upplevelser, appar, webbplatser, produkter, kampanjer

Det är prestigefullt att arbete med Norrhavet. Vi är kaxiga bara för att vi vet vad vi snackar om.

Vi är den enda digitalbyrån i Norden som erbjuder kombinationen Digitalbyrå + Innovation Lab + Neural Science

Webb + Growth

Vi agerar på data och skapar snabbt effekt genom att arbeta med de hålbilder som finns i verksamheten. Den processen kallas Growth Hacking och är en kortsiktig men effektiv metod. High-temp-testing är också en metod vi arbetar med för att dra lärdomar och agera på dem.


Branding + Identitet

En fungerande identitet är över tid föränderlig. Är den inte det tappar den effekt vilket påverkar varumärkets värde och funktion över tid. Vi designar globala varumärken. En perfekt komplettering som gör contentarbetet mycket enklare och mer effektivt.


Social Media

Social media utgör ett av våra största nav på Norrhavet och genomsyrar det mesta vi gör för våra partners. Vi tar över våra kunders sociala medier såväl i post, engagement, impact och reach. Vi maximerar exponeringen för nya affärer och paid social.


Design + Kampanjer

Design är fundamentet till allt vi skapar. Design är långt från enbart vackra saker. Vi designar digitala upplevelser såväl som fysiska. Reklam, copy, web, social, branding, prints, ads och prototyper. Men också UI, UX, CX, content, kommunikation och allt däremellan.


Shopping Basket
Norrhavet