Norrhavet Group ↬

Norrhavet Group innefattar fler företag och fler varumärken och bygger tillsammans ett powerhouse inom marknadskommunikation.

Representativ bild för en artikel om hur artificiell intelligens revolutionerar och optimerar processer inom offentlig verksamhet och myndigheter.

Ett powerhouse samlar marknadskommunikationen

Norrhavet Group är en koncern som består av dotterbolag och oberoende varumärken som samarbetar för att skapa en enad kraft inom området marknadskommunikation. Koncernen bygger en global organisation med team spridda över hela världen.

Varje företag inom Norrhavet Group har möjlighet att testa sina stora idéer genom koncernens innovationsmodell, med hjälp av sina egna varumärken. Dessa varumärken kan sedan förbli som de är eller ombildas till fristående företag, beroende på hur de tas emot av marknaden. Tillsammans arbetar varumärkena och företagen inom Norrhavet Group mot målet att bygga en stark och inflytelserik närvaro på marknaden.

Norrhavet Group

Upptäck vår familj av kreativa bolag och varumärken, hos oss är bredden och allt under ett tak uppskattat hos kunderna

Norrhavet Group representerar oss alla. Som utgångspunkt och samlingsfaktor för alla bolag och varumärken.

Norrhavet är en nordisk designbyrå och powerhouse som omvandlar storslagna idéer till realitet.

Norrhavet hjälper executiva ledare att förverkliga sina visioner genom djärva idéer, enastående design, oförglömliga varumärken och strategisk affärsutveckling.
Företagsledare vänder sig till oss på Norrhavet eftersom vi förstår vikten av att lyssna, tänka och agera på kundernas utmaningar och visioner (och det som sägs mellan raderna).

Vi strävar efter att bli mer än bara kund och leverantör, utan att bli partners med våra kunder. Vårt team är distribuerat globalt eftersom vi tror att talang och kultur är viktigare än geografisk placering. Genom att ta hänsyn till detta skapar vi djärva idéer och förbättringar som hjälper våra kunder att skapa en starkare framtid.

Norrhavet är specialiserade på design, branding, webbutveckling och affärsutveckling, men vi har också en djup förståelse för teknik, ständig förändring och vad som krävs för att vara ledande inom våra områden. Genom att använda våra andra varumärken och bolag bygger vi något som är större än oss själva. Vi är ett powerhouse och strävar efter att skapa stor inverkan och förändring för våra kunder.

Ellary är en contentbyrå, det betyder att vi arbetar med innehåll i alla dess former. Från kommersiellt säljande texter (copy) på hemsidor, annonser, reklam, social media och SEO till grafisk formgivning, konvertera bättre på en webbplats till strategier och analyser. Hos oss kan du antigen köpa enstaka tjänster på löpande basis, till fast pris eller eller få vår hela styrka där vi agerar som din marknadsavdelning till priset av en anställd per månad.

Hos Ellary har du tillgång till specialister inom Annonsering, SEO, Social Media, Innehåll, Analys, Text, Konverteringsoptimering, Strategi, Projektledning, Försäljning och Design.

Momokio is part of Norrhavet Group and offers teams and organisations high-quality brand assets. We match your brand with a familiar visual language, beautifully designed hero illustrations, symbolic illustrations, infographics, iconography together with supercharged animations, videos and motion styles that just take it that extra mile.

Synbar är experter på profil-, reklam- och mässmaterial vilket ofta är förknippat med tryck av budskap, grafik eller logotyp på produkter, men här är det bara fantasin som sätter begränsningarna.

De är också experter på att planera och planera mässmontrar och har en egen maskinpark som möjliggör produktion av vepor, klistermärken, trycksaker, dekor på bil och transportfordon och tillverkning av skyltar i bland annat frigolit.

Här möter du en flexibel leverantör där du bara behöver berätta vad ditt behov är så får du en färdig lösning av dem, vilket på många sätt är den ultimata kundresan.

Dags för nästa nivå?

Redo att prata business?

Är tanken marinerad eller behöver du mer kött på benen innan du kan ta beslut? Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

AI