Vi är ett Power House

Tillsammans är starkare sägs det. Norrhavet Group innefattar flera företag och varumärken och bygger tillsammans ett Power House som erbjuder allt inom marknadskommunikation. 

Upptäck vår familj av kreativa bolag och varumärken, hos oss är bredden och allt under ett tak uppskattat hos kunderna.

Norrhavet Group erbjuder alla former av marknadskommunikation, från premiumproduktioner av branding, ai-utveckling och webbutveckling, till sociala medier, annonsproduktion, animationer, automationer, reklamproduktion och brand assets och videoproduktioner.

Norrhavet Group

Norrhavet Group representerar oss alla. Som utgångspunkt och samlingsfaktor för alla bolag och varumärken.

Norrhavet är en designbyrå med global bredd. De har kunder i hela världen och arbetar brett med frågor kring Branding, Webbutveckling, Tjänsteutveckling och AI-utveckling. 

Ellary är en contentbyrå, det betyder att vi arbetar med innehåll i alla dess former. Från kommersiellt säljande texter (copy) på hemsidor, annonser, reklam, social media och SEO till grafisk formgivning, konvertera bättre på en webbplats till strategier och analyser. Hos oss kan du antigen köpa enstaka tjänster på löpande basis, till fast pris eller eller få vår hela styrka där vi agerar som din marknadsavdelning till priset av en anställd per månad.

Hos Ellary har du tillgång till specialister inom Annonsering, SEO, Social Media, Innehåll, Analys, Text, Konverteringsoptimering, Strategi, Projektledning, Försäljning och Design.

Momokio är en del av Norrhavet Group och erbjuder team och organisationer högkvalitativa varumärkestillgångar. Vi matchar ditt varumärke med ett bekant visuellt språk, vackert designade huvudillustrationer, symboliska illustrationer, infografik, ikonografi tillsammans med kraftfulla animationer, videor och rörelsestilar som tar det där lilla extra steget.

Fenny är i startgroparna och kommer arbeta med innovativa AI-relaterade frågor. Med allt ifrån implementation, tips, nyheter, case studies, men kommer även arbeta med bredare frågeställningar så som juridik, regelverk, standarder, policies osv. Men även Deep Innovation för egenproduktion av AI och ML.

Dags för nästa nivå?

Redo att prata business?

Är tanken marinerad eller behöver du mer kött på benen innan du kan ta beslut? Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

AI